Hej!

 

Välkommen till min designstudio. Här lever jag min dröm. En trappa upp på loftet i huset vi ritat och byggt själv, planka för planka. Det är här idéer blir till verklighet. Med utgångspunkt i dina behov och visioner skapar jag anpassad design som förmedlar just det du vill ha. Det kan handla om att bygga vidare på ett koncept, hålla sig inom de grafiska ramarna eller hitta något nytt och unikt. För mig handlar det om att hitta den bästa lösningen, ett visuellt och kommunikativt uttryck, som lyfter din verksamhet till nya höjder.

Det började tidigt. Redan som liten älskade jag att rita och skriva. Sen fortsatte det. Att välja rätt färgnyans. Det perfekta typsnittet. Det idealiska pappret. För mig är det detaljerna som gör det lilla extra.

Min nyfikenhet ledde mig till Florens och Stockholm där jag studerade grafisk design. Som formgivare har jag fördjupat mig i allt från samhällsinformation och filmhistorier till vandringsleder och turism. Och ett och annat läppstift.

Färg och form ska kommunicera och förstärka ditt budskap, tala till din målgrupp och beröra. Med hantverksskicklighet skapar jag grafiska lösningar för företag och offentlig sektor. Jag löser din utmaning. Snyggt och läckert förpackat. Du har möjligheten och jag har verktygen. Låt oss skapa magi tillsammans.

Varmt välkommen!

 

© Jenny Willman Design AB